Spatadertherapie

 

De therapie is voor iedereen die last heeft van spataderen: mannen en vrouwen van jong tot oud en is een effectieve en zeer aangename manier om spataderen te behandelen. Het is ook zeer geschikt voor mensen die last hebben van een slechte doorbloeding in de benen met de daarbij horende klachten zoals pijn, kramp, onrustige of vermoeide" zware" benen.

Spatadertherapie voor zwangere vrouwen.


Tijdens de zwangerschap kunt u last krijgen van spataderen. Ongeveer 25% van de vrouwen krijgt hiermee te maken. Deze spataderen kunnen veel pijn en hinder veroorzaken. Om deze klachten te verminderen is er een speciale massagetherapie ontwikkeld.

Wat houdt de therapie in ?


De beste resultaten worden bereikt als de behandeling rond de 20 weken gestart wordt. De massage wordt één keer per week verricht en zal na de bevalling worden afgebouwd. Deze massage van ongeveer een uur, wordt over het algemeen als aangenaam ervaren.

Naast de massage zullen wij met u een leefpatroon bespreken. Het gaar hierbij om simpele leefregels die er voor zorgen dat de benen voldoende beweging en rust krijgen. Dit leefpatroon is van belang om de therapie tot een goed eindresultaat te brengen.

Wat kunt u van deze therapie verwachten ?


Na enkele massages zal er een stabilisatie plaats vinden. Er komen meestal geen spataderen meer bij. De pijn zal beduidend minder worden, moeheid en kramp in de benen zijn niet of nauwelijks meer aanwezig. Ook oude spataderlocaties, van bijvoorbeeld oude zwangerschappen, kunnen verminderen of wegtrekken. Tevens zien we dat vochtophoping in de benen duidelijk verminderen bij deze therapie.

 

 

 

 http://www.spatadertherapie.com

 

Massagepraktijk Yentl